Verbind je met ons

Brexit

Hunt zegt dat het parlement de #Brexit-deal alleen goedkeurt als er gestemd is

DELEN:

gepubliceerd

on


De Britse minister van Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt
(foto) heeft gezegd dat hij gelooft dat het Britse parlement alleen een Brexit-deal zou goedkeuren die consistent was met de “letter en geest” van de uitkomst van het referendum van 2016 ten gunste van het verlaten van de Europese Unie, schrijven David Brunnström en Lisa Lambert.

Tijdens zijn toespraak bij de Verenigde Naties zei Hunt dat Groot-Brittannië hoopvol is, maar “voorzichtig hoopvol, in plaats van wild hoopvol”, over het bereiken van een akkoord met de EU over de voorwaarden van de Brexit, aangezien dit in het belang van beide partijen is.

“Ik denk dat het Parlement alleen een deal zal accepteren die consistent is met de letter en de geest van de uitslag van het referendum – het besluit van het Britse volk om de Europese Unie te verlaten”, zei hij tegen verslaggevers.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending