#Brexit: Hammond in het VK: handelsovereenkomst met de EU zal alleen plaatsvinden als het eerlijk is

| Maart 13, 2018


Een handelsdeal tussen Groot-Brittannië en de Europese Unie zal alleen plaatsvinden als het eerlijk is voor beide partijen, zei minister van Financiën Philip Hammond vorige week, eraan toevoegend dat het moeilijk zou zijn om zowel diensten als goederen niet op te nemen.

"Een handelsovereenkomst zal alleen plaatsvinden als deze eerlijk is en de belangen van beide partijen in evenwicht houdt", zei Hammond in een toespraak in het financiële centrum van Canary Wharf in Londen.

"Nu we de vorm van de Britse economie hebben aangenomen en onze handelsbalans met de EU 27, is het moeilijk om te zien hoe een deal die geen diensten omvat, eruit zou kunnen zien als een eerlijke en evenwichtige oplossing", voegde hij eraan toe.

Tags: ,

Categorie: Een voorpagina, Brexit, EU, Aanbevolen artikel, UK