Verbind je met ons

EU

#Portugal De Commissie zal haar advies over het ontwerpbegrotingsplan voor Portugal goedkeuren

DELEN:

gepubliceerd

on

 

Valdis DombrovskisOnder voorbehoud van goedkeuring door het college van commissarissen, vice-president Dombrovskis (foto) en commissaris Moscovici zal de presentatie presenteren Advies van de Europese Commissie over het ontwerpbegrotingsplan, dat de Portugese autoriteiten op 22 januari hebben ingediend.

De rechtsgrondslag voor deze beoordeling is EU-verordening nr. 473/2013, het zogenaamde 'Two Pack', waarin bepalingen zijn vastgelegd om de coördinatie van het begrotingsbeleid van de lidstaten te verbeteren. Daartoe zorgt het ervoor dat de nationale begrotingen consistent zijn met het economisch beleid dat in de context van het Stabiliteits- en Groeipact en het Europees Semester is uitgevaardigd.

Het evenement is live te volgen EbS.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending