Verbind je met ons

EU

#toerisme Nieuwe piek van bijna 2.8 miljard toeristische overnachtingen in de EU in 2015

DELEN:

gepubliceerd

on

bevordering van eu-toerismeIn 2015 zal het aantal overnachtingen in toeristische logiesverstrekkende bedrijven in de Europese Unie (EU) naar verwachting een nieuw record hebben bereikt van ongeveer 2,8 miljard overnachtingen, een stijging met 3.2% ten opzichte van 2014. Sinds 2009 is er een gestage toename van het aantal overnachtingen in logiesverstrekkende bedrijven in de EU, met name als gevolg van de stijging van het aantal overnachtingen door niet-ingezetenen.

De volledige tekst is beschikbaar op de EUROSTAT-website.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending