Verbind je met ons

Denemarken

#Deense commissie voor burgerlijke vrijheden debatteert vandaag over de Deense wet inzake asiel en vluchtelingen

DELEN:

gepubliceerd

on

acht_col_043_dpa-pa_150909-99-11111_dpaiEen controversieel wetsontwerp, voorgesteld door de Deense regering, dat de autoriteiten de bevoegdheid zou geven om waardevolle bezittingen van vluchtelingen in beslag te nemen om hun verblijf te betalen wanneer zij asiel aanvragen in Denemarken, en dat het recht op gezinshereniging voor vluchtelingen onder tijdelijke bescherming zou uitstellen, zal zal op 25 januari worden besproken in de Commissie Burgerlijke Vrijheden met de Deense minister van Buitenlandse Zaken Kristian Jensen en minister van Immigratie, Integratie en Huisvesting Inger Støjberg.

De bijeenkomst vindt plaats in het József Antall gebouw, kamer 6Q2, van 15 tot 00 uur en is live te volgen op EP Live en EbS.

Het debat werd op 20 januari door de plenaire vergadering van het Parlement bijeengeroepen.

 Nadere inlichtingen

 

 

 

advertentie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending