#GMB Slams Commissie dan dumpen van staal uit China

china-steel9GMB, de vakbond voor staalarbeiders, commentaar op de besprekingen in de EU College van de Commissie gisteren (13 januari) over anti-dumping en het duwen van een beslissing terug naar minstens de zomer 2016.

GM Hulppersoneel Dave Hulse zei: "De Commissie ontduikt het besluit over de status van markteconomie voor China en toont aan dat zij diep van binnen weet wat haar juridisch advies is en dat het beleid met betrekking tot het verlenen van status voor China op zeer wankele gronden is. De toekomst van ons staal, keramiek en vele andere industrieën en vitale banen in deze sectoren heeft de Europese Commissie nodig om nu met een ferme 'Nee' naar China over de status van markteconomie te komen en concrete maatregelen te nemen ter voorkoming van verdere dumping op EU-niveau. markten en steun voor energie-intensieve industrieën, zoals beloofd tijdens de EU-Raadsvergadering van november 9TH 2015.

"Vakbonden in heel Europa hen te vertellen dat zijn de Industries hen te vertellen dat, wanneer gaan ze luisteren? Het is tijd dat de Europese Commissie om een ​​advies te nemen van degenen die op de grond te maken met de chaos wordt veroorzaakt door ongebreidelde markten in plaats van die in hun ivoren torens die behoefte hebben om meer uit. Sparen onze staal en keramiek en onze banen te redden voordat het te laat is. "

Comments

Facebook reacties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie: Een voorpagina, China, EU, Europese Commissie

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Linkermenupictogram