Verbind je met ons

Vennootschapsbelasting regels

Follow-up speciaal comité voor fiscale vraagstukken

DELEN:

gepubliceerd

on

Belastingen Concept. Woord op mapregister van kaartindex. Selectieve focus.

De Conferentie van voorzitters van fractievoorzitters heeft vandaag (2 december) unaniem besloten een bijzondere commissie in het leven te roepen als opvolger van de bijzondere commissie fiscale rulings (TAXE), waarvan vorige week haar eindverslag werd aangenomen. Het ontwerpmandaat voor de nieuwe speciale commissie, waarover vanavond in de plenaire stemming zal worden gestemd, zegt dat het zes maanden zal lopen, te beginnen op 2 december, met 45 leden, voortbouwend op het werk van zijn voorganger.

The structure of the Special Committee will be the same as that of its predecessor. Among other tasks the Special Committee will look into the work of the Commission in the areas of state aid and taxation, examine member states’ compliance with tax legislation, as well as look into companies’ aggressive tax planning.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending