Verbind je met ons

EU

PNR voor de EU: hoofd EP-lid om de Commissie burgerlijke vrijheden te informeren

DELEN:

gepubliceerd

on

Parliament1Civil Liberties Committee MEP Timothy Kirkhope (ECR UK), who is leading three-way talks with the Council and Commission on the EU Passenger Name Record (PNR) proposal on using air passengers’ data to fight terrorism and serious transnational crime, will brief the committee on their progress this afternoon (1 December) from 16h15 to 16h25. Parliament aims to reach a deal on this file by the end of 2015.

Het PNR-voorstel van de EU zou luchtvaartmaatschappijen verplichten de gegevens van hun passagiers aan EU-landen te verstrekken om de autoriteiten te helpen terrorisme en ernstige grensoverschrijdende criminaliteit te bestrijden.

De vijfde sessie van drievoudige trialooggesprekken is gepland voor 2 december en de zesde voor 15 december.

De bijeenkomst wordt via internet gestreamd EP Live.

Meer informatie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending