Verbind je met ons

Zakelijk

MEP vraagt ​​lokale bedrijven om bij te dragen aan parlementair rapport over handelsbelemmeringen in Europa

DELEN:

gepubliceerd

on

dan_dalton_002_2West Midlands-parlementslid Daniel Dalton (foto) is belast met het schrijven van een verslag van het Europees Parlement over non-tarifaire belemmeringen in de interne markt. Het verslag voor de Commissie interne markt is bedoeld om vast te stellen op welke gebieden de interne markt niet naar behoren functioneert. 

Dalton vraagt ​​bedrijven in de regio om contact met hem op te nemen via [e-mail beveiligd] met hun ervaringen met discriminatie van buitenlandse bedrijven en belemmeringen voor toegang of handel tijdens het zakendoen binnen Europa. Dalton zei: “Dit rapport is een fantastische kans om de problemen die Britse bedrijven ondervinden bij het zakendoen in Europa onder de aandacht te brengen, en manieren voor te stellen om deze op te lossen.

“Ik word voortdurend gecontacteerd door bedrijven in de West Midlands over problemen die zij hebben met de handel in Europa, en ik zou graag meer willen horen van zoveel mogelijk bedrijven in de regio. Hun bewijs zal mij helpen de belangrijkste gebieden te identificeren waar de enige markt werkt niet voor Britse bedrijven.

“Als dit rapport door het Europees Parlement wordt aangenomen, zal het helpen de basis te leggen voor het verder openstellen van de Europese markten voor Groot-Brittannië en het creëren van een echte interne markt.”

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending