Verbind je met ons

Europees parlement

Plenaire opening: busongeluk in Bordeaux

DELEN:

gepubliceerd

on

20151026PHT99456_originalVoorzitter Schulz betuigde het medeleven van het Parlement aan de families en vrienden van de 43 mensen die omkwamen bij het busongeluk op 21 oktober nabij Bordeaux, en wenste de overlevenden een spoedig herstel. De meeste slachtoffers waren gepensioneerden die een dagje uit waren.

Agendawijzigingen

De verklaringen van Federica Mogherini, hoofd van het buitenlands beleid van de EU, over de situatie in Israël en Palestina en de situatie in Zuid-Soedan verschuiven van woensdagmiddag naar dinsdagmiddag, na het debat over de EU-begroting voor 2016.

De verklaring van de Commissie over de Europa 2020-strategie verschuift van dinsdagmiddag naar woensdagavond, vóór de verklaring van de Commissie over de toegang tot financiering voor het MKB.

De stemsessie op donderdag begint 30-45 minuten eerder.

Meer informatie

advertentie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending