Verbind je met ons

Wit-Rusland

Verklaring van de Hoge Vertegenwoordiger van de EU Federica Mogherini en nabuurschapsbeleid en commissaris toetredingsonderhandelingen Johannes Hahn op de vrijlating van politieke gevangenen in Wit-Rusland

DELEN:

gepubliceerd

on

statkievihc-v"Het uitkomen van Mikola (Michalai) Statkevitsj, Mykalai Dziadok, Ihar Alinevich, Jury Rubtsov, Euheny Vaskovich en Artyom Prakapenka, is een lang gezochte stap voorwaarts. Ze zijn nu gratis. 

"Voormalig presidentskandidaat Statkevich (afgebeeld) is vooral een voorbeeld van het onvermoeibare werk en de inzet van velen voor een democratisch Wit-Rusland.
“We verwachten nu dat de autoriteiten van Wit-Rusland alle beperkingen op het genot van de volledige burger- en politieke rechten van de vrijgelatenen zullen opheffen.
“De publicaties van vandaag (22 augustus) vertegenwoordigen een belangrijke vooruitgang in de inspanningen om de betrekkingen tussen de EU en Wit-Rusland te verbeteren.”

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending