Verbind je met ons

EU

Landenspecifieke aanbevelingen: Debat met de belangrijkste opdrachtgevers

DELEN:

gepubliceerd

on

BN-HW867_eugree_J_20150415061736Leden van de commissies Economische en Monetaire Zaken en Werkgelegenheid en Sociale Zaken zullen de landspecifieke aanbevelingen voor 2015 bespreken met vicevoorzitter van de Commissie Dombrovskis (foto) en de commissarissen Thyssen en Moscovici, vanaf dinsdag 15 juni om 23 uur.

Aanbevelingen voor de coördinatie van het economisch beleid van het Europees Semester bieden op maat gesneden advies aan de lidstaten over de manier waarop ze de werkgelegenheid en de groei kunnen stimuleren, met behoud van gezonde overheidsfinanciën. Oproepen om meer aandacht te besteden aan nationale specifieke kenmerken en mogelijke overloopeffecten op andere landen, en ook om de nationale parlementen te betrekken bij het nemen van besluiten over structurele hervormingen, zullen waarschijnlijk tot de kwesties behoren die door de leden van het Europees Parlement tijdens het debat aan de orde worden gesteld.

Bekijk de webstreaming van de vergadering vanaf 15u hier.

Meer informatie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending