Verbind je met ons

Brexit

Verkiezingen VK: David Cameron heeft een duidelijk mandaat om op te roepen tot verandering van de EU, zegt Europarlementariër Syed Kamall

DELEN:

gepubliceerd

on

_74992656_skamallafpDe leider van de Fractie Europese Conservatieven en Hervormers in het Europees Parlement, Syed Kamall MEP (foto)heeft de Conservatieve Partij gefeliciteerd met haar verwachte overwinning bij de algemene verkiezingen en zei dat de Conservatieven nu een mandaat hebben om aan te dringen op verandering in de EU, voorafgaand aan een beloofd referendum in 2017. 

Hij zei: “Dit is een uitstekend resultaat voor de Conservatieve Partij dat alle verwachtingen heeft overschaduwd.

“David Cameron campaigned on a platform of reform in the EU and he clearly has a mandate to pursue this. The ECR Group will work closely with him and his team as they seek not just a better deal for Britain but a more flexible, open and eurorealist EU that will deliver a better deal for all of its members.

“Deze verkiezingen waren ook positief voor de Ulster Unionist Party, die haar plaats op de kaart van Noord-Ierland opnieuw innam, en wij feliciteren hen.

“Dit was een goed weekend voor de ECR, waarbij onze aangesloten partijen in Groot-Brittannië en Finland op het punt stonden in de regering te stappen en een waarschijnlijk sterke vertoning in de regering. Zondag Presidentsverkiezingen in Polen. Het is duidelijk dat de oorzaak van de EU-hervormingen terrein blijft winnen in de hele EU.”

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending