Verbind je met ons

Blogspot

Opinie: De betere toekomst van Londen in een beter Europa – elk verenigd in diversiteit

DELEN:

gepubliceerd

on

Dirk_HazelDoor Dirk Hazell, leider en kandidaat-lid van het Europees Parlement van de regio Londen voor de 4 Freedoms Party (UK EVP) (afgebeeld, rechts) – @DirkHazell and Dr NoelleAnne O’Sullivan, London Region MEP candidate for 4 Freedoms Party (UK EPP) (afgebeeld, hieronder) – @PolComms

Vandaag (22 mei) stemmen de Britten als eersten in Europa bij de belangrijkste Europese verkiezingen van dit jaar. Vooruitlopend op deze belangrijke Britse stemming, tijdens het jaarlijkse diner van de Confederation of British Industry (CBI) van gisteravond in Londen, waarschuwde CBI-president Sir Mike Rake Britse bedrijven dat het risico dat Groot-Brittannië de EU verlaat al bestaat onzekerheid veroorzaken en de toekomst in gevaar brengen Britse inkomende investeringen.

foto profielDe Britse regering dient acht te slaan op deze duidelijke waarschuwing. Het VK mag niet uit de EU worden gesleurd omdat de Conservatieve Partij onder David Cameron is geïnfiltreerd door de militante tendens van de UKIP.

wij geloven dat De toekomst van Londen is at the heart of Europe. Yes, the EU needs reforming – but this should be done by working with our European partners instead of constantly criticising from the side lines. Britain is a great country with a great people, united in diversity and capable of leading not leaving the EU.

As the EU – steered by Europe’s leading party the mainstream centre-right EPP European People’s Party – reforms during the next five years, only 4 Freedoms Party (UK EPP) can offer Londoners a strong voice inside the EPP. The EPP political family plans to create millions of new jobs through wide-ranging European reforms and initiatives such as the EU digital single market.

Door binnen de mainstream te werken, zullen we echte resultaten boeken voor Londen en daarbuiten - inclusief het voltooien van de interne markt, die vijfentwintig jaar geleden van start is gegaan als een Brits conservatief initiatief dat grotendeels is bedacht door onze lijsttrekker in Londen, Dirk Hazell. 4 Freedoms Party (UK EVP) zal mensen samenbrengen, niet uit elkaar drijven.

In een recente discussie over de nieuwe 4 Freedoms Party (UK EVP) uitgezonden op BBC TV's Dagelijks politiek programma, het voormalige CBI-hoofd, Lord Jones, was het ermee eens dat de heer Cameron ongelijk had om uit de machtige reguliere EVP-fractie te stappen. Helaas stelt de heer Cameron zijn eigen overleving als partijleider boven het Britse nationale belang, zoals hij brengt Groot-Brittannië op de rand van de Brexit. Brits europarlementslid Daniel Hannans bandwagon van UKIP sympathisanten is duidelijk overnemen, waarmee de Conservatieve Partij over de rand werd gesleept.

advertentie

De Britse premier David Cameron heeft effectief de controle verloren van zijn rand Euro-Group. Sinds januari 2013 hebben de door de Tory geleide ECR-groepsleden in tweederde van de gevallen gestemd met de door de UKIP geleide EFD-leden van Farage, waardoor ze gezamenlijk tot de minst invloedrijke leden van het Europees Parlement behoren.

De leden van het Europees Parlement van de 4 Freedoms Party (UK EVP) zullen daarentegen de Britse bijdrage aan de EVP-actie op het gebied van banen, welvaart en veiligheid garanderen. Eén Brits EP-lid in de EVP zal voor Groot-Brittannië meer waard zijn dan de hele UKIP-delegatie.

Als voormalig Tory-partijleider William Hague – and his then-adviser George Osborne – will herinner me dat ik bij de mainstream zat centrumrechtse leiders op reguliere EVP-toppen. De heren Hague en Osborne moeten nu zonder enige twijfel weten hoe ernstig a fout die Cameron heeft gemaakt bij het bestellen van conservatieve Euro-parlementsleden verlaat de EVP in 2009, de waardevolle kans opgeven om het Europese beleid van binnenuit vorm te geven. Cameron stort constant in UKIP, maar verzoening werkt nooit!

4 Freedoms Party (UK EVP) zal beginnen met het herstellen van de schade die Cameron heeft aangericht. We bieden Londense kiezers een positief beleidsplatform, dat een verfrissende en toekomstgerichte interpretatie weerspiegelt van de heersende centrum- en centrumrechtse waarden. We omarmen de vier fundamentele EU-vrijheden van verkeer van personen, goederen, diensten en kapitaal – plus de vier vrijheden die in De iconische State of the Union-toespraak van de Amerikaanse president FD Roosevelt uit 1941, namelijk: vrijheden van meningsuiting en aanbidding, vrijheden van gebrek en angst.

Onze EPP-waarden combineren een sterke economie met waardigheid voor gepensioneerden en kwetsbaren. Wij geloven in sociale en ecologische rechtvaardigheid. We hebben een ijzeren inzet, die helaas wordt aangevallen door anderen in Groot-Brittannië, om de mensenrechten te garanderen.

De Britse stemmen die vandaag zijn uitgebracht, zullen dat wel doen meetellen voor het vormen van politieke groeperingen in Brussel. Een stem op de verkeerde partij riskeert nieuwe harde en extreemrechtse politieke groeperingen in het Europees Parlement te creëren die zullen proberen onze Europese vrijheden in te perken.

We moeten daag de anti-EU-angstzaaiers van de UKIP uit en medereizigers: their distortion of the past and present, their oppressive view of the future. The fictional past that Farage and his UKIP sympathisers conjure up is a betrayal of our real history. We in the UK are a great people with a strong tradition of being fair and open. Farage’s anti-immigrant, xenophobic fear mongering has cheapened this European election campaign. Farage’s gibes distort truth and divert attention from real problems made in Britain – not Brussels.

Mensen maken moeilijke tijden door. Het is een hardheid die de ziel van de samenleving ondermijnt wanneer miljardairs rijker zijn dan ooit, terwijl voedselbanken een tragische behoefte zijn geworden voor de kwetsbaren. Britse politici mogen er niet mee wegkomen om 'Brussel' de schuld te geven van woningnood, onderwijstekorten, archaïsch vervoer, vliegdekschepen zonder vliegtuigen en andere binnenlandse problemen, zoals ondermaatse kankerzorg, waarvoor alleen Britse politici verantwoordelijk zijn.

Zoals onze presidentskandidaat van de EVP-commissie, Jean-Claude Juncker, gistermiddag op een bomvolle persconferentie in Brussel zei: “Stem wel, maar geef uw stem niet aan extremisten, xenofoben of fascisten, want die blijven helaas in Europa bestaan. Als we willen dat Europa functioneert en zijn burgers dient, moeten we stemmen voor mensen die hard zullen werken in het volgende Europees Parlement, die de Europese waarden en grondrechten zullen verdedigen, die zowel in binnen- als buitenland regelmatig onder vuur blijven liggen.”

4 Freedoms Party (UK EVP) die in Londen staat – met een volledige lijst van acht kandidaten, waaronder burgers uit andere EU-lidstaten – zal een krachtige stem zijn in het Europees Parlement en de vrijheden verdedigen van iedereen die in Londen en daarbuiten woont, werkt en studeert. Wij geloven in het samenbrengen van mensen, niet in het uit elkaar drijven van mensen.

Verkozen 4 Freedoms Party (UK EVP) EP-leden zullen zich bij de EVP-fractie voegen in het Europees Parlement wanneer deze opnieuw bijeenkomt in de eerste week van juli. Als leden van het Europees Parlement zullen we zitten met de machtige politieke EVP-familie van Angela Merkel en andere mainstream centrumrechtse EU-leiders.

Wij geloven in Londen. Wij geloven in Europa. Wij geloven in mensen. @UK_EPP

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending