Verbind je met ons

EU

Achter de schermen: bezoek Europees Parlement in Brussel op 17 mei

DELEN:

gepubliceerd

on

20140514PHT47082_originalNu Europa de laatste week voor de Europese verkiezingen ingaat, opent het Europees Parlement in Brussel op zaterdag 17 mei zijn deuren voor het publiek. Kom meer te weten over hoe 's werelds op één na grootste democratische vergadering functioneert, ontmoet de fracties en neem deel aan debatten in de parlementaire zaal. Als je in Brussel bent, mag je deze kans voor een kijkje achter de schermen niet missen.

De deuren van het Parlement zijn open tussen 10-17u30 CET. U krijgt de gelegenheid om de onlangs gerenoveerde vergaderzaal te bezoeken. De zeven fracties zullen informatiestands hebben waar u de leden van het Europees Parlement kunt ontmoeten en hun politieke doelstellingen voor de volgende verkiezingsperiode kunt horen: de perfecte gelegenheid om te beslissen wie uw mening en uw hoop voor de toekomst het beste vertegenwoordigt.
Bij de stands van de verschillende directoraten-generaal kom je meer te weten over het reilen en zeilen van het Parlement. Aan het begin van de dag krijg je een 'paspoort' - een boekje in het Nederlands, Engels, Frans en Duits - dat je de hele dag zal begeleiden. Je wordt ook uitgenodigd om deel te nemen aan de Open Doors Quiz.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending