Verbind je met ons

Conferentie van de perifere en maritieme regio's van Europa (CPMR)

CPMR op EU Maritieme Dagen

DELEN:

gepubliceerd

on

Folder-EMDBy Hafida

Elk jaar, de Europese Maritieme Dag verwelkomt de Europese maritieme gemeenschap en beleidsmakers om beste praktijken te bespreken, te bespreken en uit te wisselen. De conferentie van 2014 zal worden gehouden in Bremen (DE) op 19-20 mei 2014 met een focus op innovatie en maritieme technologieën.

Er zullen sessies op hoog niveau en workshops voor belanghebbenden worden georganiseerd, evenals tentoonstellingen, openbare happenings en netwerkevenementen.

De Conferentie van Perifere Maritieme Regio's (CPMR) zal worden vertegenwoordigd door haar voorzitter, Annika Annerby Jansson, voorzitter van de Regionale Raad van Skåne (SE), die zal deelnemen aan de plenaire zitting "Een maritieme visie op innovatie: lessen uit de Europese Maritieme Dag", samen met de directeuren-generaal van DG MARE en DG ENVI, Lowri Evans en Karl Falkenberg, en met Gesine Meissner, lid van het EP.

Als een van de belangrijkste belanghebbenden zal de CPMR ook deelnemen aan twee workshops: Kansen voor blauwe en duurzame groei in het Noordzeegebied georganiseerd door de CPMR Noordzeecommissie en Regionale clusters die samenwerken voor innovatie in het MKB en Blue Growth, waar Christophe Clergeau, 1e vicepresident Region Pays de la Loire, lid van het CPMR Politiek Bureau en leider van de groep 'Maritieme industrieën voor blauwe groei' een van de hoofdsprekers zal zijn.

advertentie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending