Verbind je met ons

Awards

European Entrepreneurial Region 2015 award gelanceerd

DELEN:

gepubliceerd

on

0c73fd9a-e3b2-41d3-b59d-23b8fb381e18Het Comité van de Regio's heeft de European Entrepreneurial Region Award 2015 gelanceerd (EER) die steden en regio's wil belonen met de meest toekomstgerichte visies in Europa. Met aanvragen tot 31 maart 2014, werd de 5e editie geopend door de voorzitter van het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap, Luc Van den Brande, (BE/EVP) tijdens de Europese KMO-vergadering in Vilnius.   

The EER award identifies and rewards regions with outstanding entrepreneurial visions realised through concrete and measurable actions contributing to the implementation of the Small Business Act for Europe and making optimal use of public funding, irrespective of their size, wealth and competences. The regions with the most convincing strategy will be awarded with the label ‘Entrepreneurial region of the year’. The aim of the initiative is to create and promote dynamic, green and entrepreneurial regions throughout Europe.

“SMEs are the driving force behind Europe’s economic recovery. National, regional and local authorities must join forces to provide the right conditions for businesses to thrive. The EER initiative rewards European regions that are committed to creating environments where businesses can flourish. If you are ready to realise your region’s entrepreneurial potential, I invite you to apply for the 2015 EER award,” Van den Brande said.

De toegekende regionale strategie zal de komende twee jaar worden beoordeeld en de belangrijkste resultaten en verwezenlijkingen zullen worden gedeeld en besproken tussen regionale en lokale autoriteiten via het EER-netwerk. De deadline voor het indienen van aanvragen is 31 maart 2014. Het aanvraagformulier, een factsheet over de toekenning en verdere informatie zijn beschikbaar op de EER webpagina.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending