Verbind je met ons

Europese Commissie

Voorzitter Barroso organiseert ontmoeting met vertegenwoordigers van levensbeschouwelijke en niet-confessionele organisaties

DELEN:

gepubliceerd

on

Europese Commissie-Presi-001Voorzitter van de Europese Commissie, José Manuel Barroso, zal gastheer zijn een 9e bijeenkomst met ongeveer 20 vertegenwoordigers van filosofische en niet-confessionele organisaties on 5 November  in the Commission’s headquarters in Brussels.

This high-level meeting, taking place in the context of the European Year of Citizens 2013, was called under the motto ‘Putting citizens at the heart of the European project in times of change’. European Council President Herman Van Rompuy and European Parliament Vice-President László Surján will co-chair the meeting.

For more information on the European Commission’s dialogue with philosophical and non-confessional organisations and churches, religious communities, klik hier. Informatie over het Europees Jaar van de Burger 2013 is beschikbaar Hier.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending