Verbind je met ons

Europese Ombudsman

Commissaris Georgieva bezoekt de Centraal-Afrikaanse Republiek met de Franse minister van Buitenlandse Zaken Fabius

DELEN:

gepubliceerd

on

photo_verybig_116308Commissaris voor Internationale Samenwerking, Humanitaire Hulp en Crisisrespons Kristalina Georgieva vergezelt de Franse minister van Buitenlandse Zaken Laurent Fabius op zondag 13 oktober op bezoek in de Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR).

This will be the second visit to CAR by Commissioner Georgieva, who first visited CAR in July 2013 together with UN Emergency Relief Coordinator Valerie Amos, to assess the dramatic humanitarian situation. Commissioner Georgieva, Minister Fabius and Under-Secretary-General Amos also jointly hosted a ministerial meeting on the humanitarian crisis in CAR and the international response at this year’s UN General Assembly, on 25 September.

In de CAR zullen minister Fabius en commissaris Georgieva met name de overgangsautoriteiten ontmoeten, een voedingscentrum voor kinderen bezoeken dat zowel door Frankrijk als de EU wordt gesteund, en vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld ontmoeten.

Voor meer informatie, klik hier en hier.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending