Verbind je met ons

Zakelijk

Berichten over Chinese vergeldingsmaatregelen tegen EU 'ongegrond'

DELEN:

gepubliceerd

on

Reports say that China has launched an anti-dumping and anti-subsidy investigation of wine imports from Europe in ‘retaliation’ against EU’s decision to impose anti-dumping tariffs on China’s solar panels.

 zonne-Een woordvoerder van de Chinese missie naar de EU vertelde EU Reporter: “The anti-dumping and anti-subsidy investigation launched by the Ministry of Commerce of China is in response to requests and complaints from Chinese wine producers. The decision complies with the WTO rules and China’s anti-dumping and countervailing regulations. Such regular investigation should not be regarded as retaliation.”

Colin Stevens

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending