Verbind je met ons

China

Commissaris Miguel Arias Cañete in #China voor ontmoeting met klimaatonderhandelaars

DELEN:

gepubliceerd

on

Miguel Arias Cañete, commissaris voor Klimaatactie en Energie (foto) is vandaag (9 november) in Beijing, China, om van gedachten te wisselen met de Chinese autoriteiten in de aanloop naar de mondiale klimaattop COP24, die begin december in Katowice, Polen zal plaatsvinden.

Commissaris Cañete zal een bilaterale ontmoeting hebben met de speciale vertegenwoordiger voor klimaat Xie Zhenhua en de minister van Ecologie en Milieu, de heer Li. Samen met de openingstoespraak van Zhenhua zal hij vandaag (vrijdag 9 november) ook een toespraak houden op het Tsinghua University Institute for Climate Change and Sustainable Development.

Eerder dit jaarhebben de EU en China een gezamenlijke verklaring van de leiders uitgegeven waarin zij blijk geven van hun engagement om hun politieke, technische, economische en wetenschappelijke samenwerking op het gebied van klimaatverandering en schone energie te intensiveren om een ​​wereldwijde transformatie naar een bloeiende koolstofarme en klimaatbestendige economie te bevorderen en samenleving en een schoon energiesysteem.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending