Verbind je met ons

Volwasseneneducatie

#Onderwijs en #Training in Europa: waar staan ​​we?

DELEN:

gepubliceerd

on

De Europese Commissie heeft de 2018-editie van de Onderwijs- en Opleidingsmonitor gepubliceerd, waarin de belangrijkste uitdagingen voor de Europese onderwijssystemen worden geanalyseerd en vergeleken.

Commissaris voor Onderwijs, Cultuur, Jeugd en Sport Tibor NAVRACSICS onthulde deze jaarlijkse vlaggenschippublicatie tijdens een lanceringsseminarie op het hoofdkantoor van de Europese Commissie in Brussel. Dit werd gevolgd door een debat over de bevindingen van de Monitor over de vooruitgang in de richting van de belangrijkste onderwijsdoelstellingen van de EU op het gebied van gelijkheid en prestaties; de nieuwste trends in het onderwijsbeleid en uitdagingen in de lidstaten; en een herziening van het onderwijsbeleid voor burgerschapseducatie, inclusief de implicaties ervan voor toekomstige EU-samenwerking op dit gebied.

Er zijn een persbericht in alle EU-talen, een factsheet op EU-niveau en landspecifieke factsheets beschikbaar online..

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending