Verbind je met ons

Culture

Commissaris #Navracsics begint debat-serie voor jongeren om hun mening over de toekomst van Europa uit te drukken

DELEN:

gepubliceerd

on

Tibor NavracsicsWat is de weg voorwaarts voor Europa? Deze vraag zal centraal staan ​​in een reeks debatten waarbij Europese burgers – en in het bijzonder jongeren – betrokken zullen zijn, die in de hele EU in 2016 zullen plaatsvinden. Bij het eerste dergelijke evenement vandaag zal commissaris voor Onderwijs, Cultuur, Jeugd en Sport Tibor Navracsics lancering van deze tweede fase van het project 'Nieuw verhaal voor Europa'. Dit project werd oorspronkelijk geïnitieerd door het Europees Parlement en ontwikkeld onder de vorige Commissie, met als hoogtepunt: een verklaring. Het project 'Nieuw verhaal voor Europa' heeft tot doel Europa dichter bij zijn burgers te brengen en een 'Europese geest' nieuw leven in te blazen, gebaseerd op de kernwaarden menselijke waardigheid, vrijheid, democratie, gelijkheid en respect voor de mensenrechten. Het programma van het lanceringsevenement in Brussel is beschikbaar hier.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending