Eurydice rapport toont mechanismen, methoden en criteria op school financiering

Eurydice euHet verslag Financiering Scholen in Europa: mechanismen, methoden en criteria in Public Funding is nu van start gegaan.

Dit rapport biedt een kader voor het begrijpen van de structuur van de financiële systemen en de geldstromen in het primair en voortgezet onderwijs. Het verklaart de financiële stromen door de verschillende bestuurlijke niveaus betrokken zijn met de hulp van diagrammen en het analyseert de criteria en principes voor de toewijzing van de verschillende middelen om scholen in Europa. Het heeft betrekking op 27 van de 28 EU-lidstaten plus IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Turkije.

Comments

Facebook reacties

Tags: , , , , , , , , ,

Categorie: Een voorpagina, Onderwijs, EU, EU, Publicaties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *