Verbind je met ons

Bitcoin

De toekomst van Bitcoin verkennen: met Harley Simpson van Foxify.

DELEN:

gepubliceerd

on

CoinReporter's Interview met Harley Simpson van Foxify over regelgeving, CBDC-innovaties en hun unieke platform

"Als het gaat om het langetermijnpotentieel, zien we al een deel ervan spelen met grote spelers zoals Fidelity en BlackRock die bij de ruimte betrokken raken, ook al is het niet rechtstreeks met Bitcoin. Hoewel we momenteel te maken hebben met een uitdagend regelgevingsklimaat in de VS, denk ik dat grotere instellingen de markt zullen betreden zodra de regelgeving van kracht is. Dit zal in de loop van de tijd leiden tot massale acceptatie en verminderde volatiliteit, wat uiteindelijk het grote potentieel van Bitcoin benadrukt.

Wat betreft de impact van regelgeving op de blockchain-industrie, is het waar dat regelgeving de ontwikkeling van kleinere projecten kan vertragen, omdat de toetredingsdrempel moeilijker te navigeren kan worden. Op de lange termijn kunnen strengere regels echter leiden tot een afname van oplichting en frauduleuze activiteiten, wat uiteindelijk de sector ten goede komt.

Bij het overwegen van de impact van Central Bank Digital Currencies (CBDC's) op de cryptomarkt, hangt het echt af van hoe ze worden gebruikt. Als CBDC's eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met bestaande crypto-wallets en -platforms, kunnen ze mensen helpen meer vertrouwd te raken met digitale valuta's. Het kan echter enige tijd duren voordat deze groei werkelijkheid wordt.

Ons bedrijf heeft zich gericht op de use case van Foxify en heeft een uniek peer-to-peer handelsplatform ontwikkeld. In plaats van te vertrouwen op een gecentraliseerde marktmaker, kunnen gebruikers hun eigen transacties creëren en tegenhangers rechtstreeks op het platform vinden. Deze benadering stelt detailhandelaren in staat en bevordert een eerlijke en transparante handelsomgeving.

Ons platform is gedecentraliseerd, met fondsen in een slim contract in plaats van door het bedrijf. Dit zorgt ervoor dat transacties veilig zijn en werkt op een manier die vergelijkbaar is met andere gedecentraliseerde applicaties. Wat betreft de veiligheid van transacties op ons platform, deze is net zo veilig als een typische Web3-portemonnee, op voorwaarde dat er geen kwaadaardige elementen in het slimme contract zitten. De technische details kunnen ingewikkeld zijn, maar gebruikers kunnen vertrouwen op de veiligheid van hun transacties op ons platform. "

"De enige garantie in crypto is risico"

advertentie

Deel dit artikel:

Trending