#Huawei-groei versnelt ondanks Amerikaanse dreigingen

| Maart 24, 2019

Huawei trotseerde het toenemende Amerikaanse onderzoek en verbied zijn uitrusting in sommige landen door in de eerste twee maanden van het jaar een hogere dan voorspelde omzetgroei te registreren.

Ren Zhengfei, oprichter en CEO van Huawei

Ren Zhengfei, oprichter en CEO van Huawei (foto), zei tijdens een toespraak in Moskou dat de verkoop in januari en februari 35.8 procent uit dezelfde periode in 2018 verhoogde. De toespraak werd gepubliceerd op het interne forum van het bedrijf en gedeeld met Mobile World Live.

Hij merkte de sterke groei op "is een getuigenis van ieders inspanningen ... Het bedrijf is meer verenigd ... en niet bang voor moeilijkheden".

De omzet van het bedrijf in 2018 steeg 21 procent jaar-op-jaar naar $ 108.5 miljard en zal naar verwachting 15 procent stijgen in 2019, wat hetzelfde percentage zou zijn als in 2017.

Een maand geleden zei Huawei dat het meer dan 30 5G-contracten had ondertekend en meer dan met 40,000 compatibele basisstations had verzonden. Een vertegenwoordiger zei dat er geen update van die cijfers was.

Huawei heeft onlangs zijn inspanningen in de VS opgevoerd om verboden op zijn uitrusting te bestrijden. Vorige week diende het een motie in bij de Federal Communications Commission om een ​​voorgestelde regel te laten vallen die exploitanten zou beletten overheidsmiddelen te gebruiken om zijn uitrusting te kopen. Eerder in de maand diende het bedrijf een rechtszaak in bij een federale rechtbank in de Verenigde Staten, waarin een verbod op overheidsinstanties waarbij gebruik werd gemaakt van het vistuig werd betwist en werd gestreefd naar een permanent verbod op de beperking.

Abraham Lui, Europees hoofd van Huawei

Abraham Lui (afgebeeld), het Europese hoofd van Huawei, leidt de campagne in de EU-instellingen om beleidsmakers uit te leggen dat de producten van Huawei veilig zijn.

"We maken deel uit van de oplossing, geen deel van het probleem. Huawei is nooit door een regering gevraagd om achterdeurtjes te bouwen of netwerken te onderbreken, en we zouden zo'n gedrag van onze medewerkers nooit tolereren. ", Aldus Abraham Lui.

"Cyberbeveiliging is altijd onze topprioriteit geweest en we hebben bewezen dat we veilige producten en oplossingen leveren aan onze klanten in Europa en de rest van de wereld. Tegenwoordig is de ICT-toeleveringsketen sterk geglobaliseerd. Cyberbeveiliging moet gezamenlijk op mondiaal niveau worden aangepakt en leveranciers van apparatuur mogen niet anders worden behandeld op basis van het land van herkomst.

"Eén leverancier uitkiezen doet niets om de industrie te helpen cyberbeveiligingsbedreigingen beter te identificeren en aan te pakken.

"We staan ​​klaar om alle informatie te verstrekken en zijn vastbesloten om een ​​open dialoog met onze Europese partners te onderhouden over veiligheidsgerelateerde zaken."

Comments

Facebook reacties

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Categorie: Een voorpagina, China, Economie

Reacties zijn gesloten.