Verbind je met ons

Economie

#taxation De belastingquote in 2014 varieerde van bijna 1 tot 2 tussen de lidstaten

DELEN:

gepubliceerd

on

maatregelen_parlement_belastingbetalersDe totale belastingquote, dat wil zeggen de som van belastingen en netto sociale premies als percentage van het bbp, bedroeg in 40.0 in de Europese Unie 2014%, vergeleken met 39.9% in 2013. In de eurozone bedroegen de belastinginkomsten 2014 goed voor 41.5% van het bbp, tegen 41.2% in 2013. De afgelopen jaren is de belastingquote in beide zones voortdurend gestegen sinds het dieptepunt in 2010.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending