Verbind je met ons

China

#Huawei levert veilige netwerken voor het 5G-tijdperk

DELEN:

gepubliceerd

on

Huawei verwelkomt de door de EU gecoördineerde 5G-netwerkveiligheidsrisicobeoordeling die vandaag is vrijgegeven. Deze oefening is een belangrijke stap in de richting van de ontwikkeling van een gemeenschappelijke benadering van cyberbeveiliging en het leveren van veilige netwerken voor het 5G-tijdperk.

Huawei said today “We are pleased to note that the EU delivered on its commitment to take an evidence-based approach, thoroughly analyzing risks rather than targeting specific countries or actors.

Wij zijn een 100% privébedrijf dat volledig in handen is van zijn werknemers, en cybersecurity is een topprioriteit: ons end-to-end cybersecurityborgingssysteem omvat alle procesgebieden en ons solide trackrecord bewijst dat het werkt.

De succesvolle en tijdige inzet van 5G-netwerken in Europa zal afhangen van het gebruik van expertise en geavanceerde technologie van over de hele wereld. Onze sterke en voortdurende samenwerking met onze Europese partners is een unieke kans voor Europa om zijn technologisch leiderschap te behouden.

As the EU moves from identifying risks towards elaborating the common security framework required to manage and mitigate these risks, we hope this work will continue to be guided by the same facts-based approach. We stand ready to work with European partners to help develop this framework and deliver safe and fast connectivity for Europe’s future needs. “

advertentie

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending