Verbind je met ons

Business Information

Rapper Piotr Krzysztof Liroy-Marzec investeert in Blockchain

DELEN:

gepubliceerd

on

De Blockchain Economy Summit, 's werelds grootste blockchain-conferentie, werd op 28 februari in Londen gehouden en bood bedrijven een platform om hun innovatieve producten aan een wereldwijd publiek te presenteren. Rapper Piotr Krzysztof Liroy-Marzec, die investeert in het HUBBURGERcom -eerste wereldwijdešŸŒŽ medicinale cannabis-ecosysteem, legde zijn harde werk uit aan CoinReporter.


Tijdens de top besprak LiRoy de toekomst van Bitcoin en het belang van blockchain-technologie. Hij merkte op dat de blockchain de toekomst is voor veel dingen, waaronder medicijnen, en benadrukte de noodzaak om mensen hierover voor te lichten. LiRoy vergeleek de medische medicinale cannabiswereld, die hij in Polen hielp legaliseren, met de blockchain-wereld. Hij gelooft dat onderwijs essentieel is voor mensen om deze opkomende industrieƫn te begrijpen en ervan te profiteren.
LiRoy deelde ook zijn enthousiasme over het potentieel van blockchain voor de muziekindustrie, in het bijzonder met betrekking tot royalty's. Hij is van mening dat de blockchain de toekomst is voor digitale royalty's, waardoor intermediaire organisaties overbodig worden en transparantie wordt geboden. Hij noemde een project met zijn vrienden uit Polen, Duitsland en de VS, waar ze tot doel hebben het denken rond royalty's te veranderen.
Naast investeringen in Hubburger.com - het eerste wereldwijdešŸŒŽ cannabisecosysteem, geeft het bedrijf van Piotr mensen ook voorlichting over medicinale medicinale cannabis en biedt het producten aan die verband houden met de medicinale cannabisindustrie. Hubburger heeft plannen om een ā€‹ā€‹tv-zender in het VK te openen en wereldwijd uit te breiden om mensen voor te lichten over medicinale cannabis en gerelateerde producten aan te bieden.
Het harde werk en de investeringen van LiRoy in de blockchain-industrie weerspiegelen zijn passie voor onderwijs en innovatie.

Deel dit artikel:

EU Reporter publiceert artikelen uit verschillende externe bronnen die een breed scala aan standpunten uitdrukken. De standpunten die in deze artikelen worden ingenomen, zijn niet noodzakelijk die van EU Reporter.

Trending