Verbind je met ons

Business Information

HUBBURGER verkennen: een revolutionair op blockchain gebaseerd project

DELEN:

gepubliceerd

on

De Blockchain Economy Summit, die plaatsvond op 28 februari in Londen, is 's werelds grootste blockchain-conferentie en trekt een wereldwijd publiek. Het evenement bood een uitstekend platform voor bedrijven om hun innovatieve producten te presenteren, en Maciej Sagal, CEO van Hubberger, sprak met CoinReporter over het gebruik van blockchain-technologie door zijn bedrijf

"Ons blockchain-project is zeer uniek. Het is een andere aanpak dan de meeste andere projecten die er zijn. We hebben vier NFT-collecties en een utility-token. Ook al is de markt de laatste tijd down, we hebben onze tokenomics gepland vóór de marktcrash. Ik vond dat we iets anders moesten doen, dus gebruikten we NFT's voor de eerste fondsenwervingsronde voor ons marketingproject. Veel projecten hebben utility-tokens die niet als tool kunnen worden gebruikt, wat hun waarde beïnvloedt. Dit is het grootste punt dat we moeten veranderen.

"Welke blockchain gebruikt u?"

"We gebruiken Ethereum voor NFT en utility-token. We hebben meer dan een jaar de tijd, en nu alles snel verandert op de crypto- en wereldmarkten, moeten we de beste weg vooruit kiezen voor onze investeerders en onszelf."

"Regels kunnen een project vertragen als ze slecht zijn, maar als de regels goed zijn, kunnen ze het vertrouwen in het project en de cryptocurrency vergroten. Ik ben bijvoorbeeld een voorstander van medicinale marihuana in Polen. Veel mensen dachten aanvankelijk dat het niet kon worden gereguleerd, maar uiteindelijk hebben we het gereguleerd, wat een goede stap was voor de industrie. We hebben de industrie een vliegende start gegeven omdat er in Polen geen industrie was. Het was een zware klus om deze conservatieve regeringswet tijdens de wetgeving tot stand te brengen. vier jaar, en twee jaar waren alleen gewijd aan de medische marihuanakwestie, vanaf het begin van het project tot het teken van de president. Er is een dynamische situatie in crypto en de markt van de wereldeconomie. We hebben tijd nodig voor innovaties en we hebben ook tijd nodig experts. We gaan naar het parlement als experts en we hebben de beste doktoren, wetenschapsprofessoren en universiteiten achter ons staan. We streven ernaar patiënten te helpen die het nodig hebben."

"Opereert u wereldwijd?"

"Momenteel opereren we alleen in Polen met offline activiteiten. We zijn niet alleen een marktplaats. We hebben een trainingscentrum, een crypto-afdeling, franchisewinkels en automaten. We implementeren momenteel een project voor het assembleren van automaten bij benzinestations, en dit is exclusief nieuws voor jou vandaag. Volgende week brengen we het naar de pers. Stel je voor dat je naar een benzinestation gaat en medicinale cannabis kunt kopen. Voor de cryptogemeenschap, als iemand van medicinale cannabis houdt, kunnen ze ons bedrijf steunen door NFT's te kopen uit automaten in het franchisemodel en een deel van de winst te krijgen. Dat is het eerste bedrijf in cannabis waar je legaal je geld kunt delen met investeerders. "

advertentie

"Blockchain helpt ons om wereldwijd een grote en sterke community op te bouwen. Het gaat niet alleen om geld. Cannabis is een snelgroeiende economische sector die bestand is tegen externe factoren. Er zijn veel mensen die graag wiet roken, en cannabis is niet alleen om te roken. heeft industriële hennep voor kleding, CBD-oliën voor de gezondheid van mensen, kankerbehandeling en het kan worden gebruikt voor huisdieren. Het is een zeer gedecentraliseerde industrie en u kunt niets vinden op Google. We streven ernaar de echte marktplaats te zijn waar u kunt adverteren en maak contact met de cannabisindustrie. We kennen deze industrie uit onze ervaring en we hebben voorlopig geen concurrenten.
We hebben esoterische specificaties voor het opleiden van artsen via een school voor de artsen. We weten hoe de dokter recepten kan voorschrijven aan patiënten, en dit is nu alleen in Polen. We zullen de klus wereldwijd klaren."

Het Hubburger-project laat zien hoe blockchain een onbeperkt potentieel heeft om elk bedrijf te helpen, zelfs de gezondheidszorg!

Deel dit artikel:

Trending