Verbind je met ons

Business Information

Blockchain: HUBburger biedt zijn verzameling NFT's aan

DELEN:

gepubliceerd

on

De Blockchain Economy Summit, die plaatsvond op 28 februari in Londen, is 's werelds grootste blockchain-conferentie en trekt een wereldwijd publiek. Het evenement bood een uitstekend platform voor bedrijven om hun innovatieve producten te presenteren, en Maciej Sagal, CEO van HUBbrger sprak met CoinReporter over het gebruik van blockchain-technologie door zijn bedrijf voor het verzamelen van NFT's.

Tijdens het interview besprak Sagal de kenmerken van de NFT-collectie van Hubberger, die 420 NFT's in de seed-collecties omvat, evenals aandelen en gegevens die zijn opgenomen in de NFT's. Hij legde uit dat het bedrijf een tokenisatiemodel gebruikt om de handel in aandelen mogelijk te maken, zonder de noodzaak om aandelen direct te delen, wat regelgevingsproblemen zou kunnen veroorzaken. Hij voegde eraan toe dat het bedrijf een gemeenschap van artiesten over de hele wereld heeft opgebouwd en automaten exploiteert door middel van partnerschap, waardoor mensen aandelen in het bedrijf kunnen kopen en bezitten.

Sagal deelde ook zijn mening over het potentieel van tokenisatie in de vastgoedmarkt, waarbij hij opmerkte dat het regelgevingslandschap meer bevorderlijk zal moeten worden voor dergelijke innovatie. Hij benadrukte hoe belangrijk het is om verantwoordelijk en ethisch te zijn in de crypto-business, en te werken aan verandering door actie te ondernemen en in gesprek te gaan met regelgevers en beleidsmakers.

Over het algemeen bieden de inzichten van Sagal een waardevol perspectief op de huidige staat en het toekomstige potentieel van de blockchain- en NFT-industrieën.

Deel dit artikel:

Trending